www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Flinckmans Café
Flinckmans café hägra som dagens utflyktsmål och färden går genom en ung allé när plötsligt en ädel springare dyker upp i ögonvrån, men det är lugnt för denna järnhäst som pryder café utsida är väl förankrad och byggd av skrot.
Kliv in och ni inser snabbt att det här är en oas utöver det vanliga. Vackra uppläggningsfat lockar med de godaste bärpajer och smarriga mackor, men först skall resdammet sköljas bort. Väl på toaletten möts man av nästa upplevelse för vem hade räknat med en ljuskrona i taket, blomsterbuketter och hyllor välfyllda av aftershave flaskor.
Valet föll på en äpple Tosca rikligt dekorerad med vaniljsås och vi går vidare rakt in i någons annans vardagsrum där de antika möblemanget ger en känsla av att ta ett rejält kliv bak i tiden.
Väggarna bjuder på ett bild collage av ljuvliga och positiva minnesbilder på en dragshow-stjärnas glittriga dager för det var ju så skaparen av detta café var mest känd för. En nostalgisk återblick av den Svenska sensationen ”After Dark” som Lars Flinckman och Christer Lindarw var banbrytande med. 2012 lämna Lars Flinckman över stafettpinnen till Patrik ”Putte” Myren som fortsatt att driva café i samma anda.
Här finns 35 sittplatser inne och plats för omkring 60 gäster utomhus. Sedan har de undantaget för ytterliga 18 platser.
Något man inte får missa är den gigantiska antikaffären i trädgården. Helt klart ett eldorado för alla sakletare eller ni som bara vill stilla er nyfikenhet. Kluriga grejor har fått nya användningsområde med lite fantasi av gamla saker. Här kan alla hitta något de aldrig trott de behöver från förr till er framtid.
Tips: Sireköpinge Stengods ligger närmast som granne och väl värt ett besök.
Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Sireköpinge, Tågarp
3 5080 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 57019 visningar