www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu
Över 400 besöksmål!


VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
NYA BESÖKSMÅL
Jeppa S Trädgård
Jeppa S Trädgård en djungel vid vägen ände som fick utmärkelsen som Skånes bästa omväg.
Trädgården är en växande visningsträdgård på 3,6 hektar med växthus för några av jordens olika klimatzoner och det senaste tillskottet är ett subtropiskt växthus på närmare 500kvm. Energi försörjningen till detta stora växthus har man löst genom att gräva ner det några meter så klara det vintern utan något tillskott av energi. Balkarna till stommen är brända så slipper man impregneringsmedel.
Vår tur börjar ute i trädgården där stigar och broar leder oss torrskodda runt dammarna omgivna av en makalös samling rhododendron på hela 850 olika plantor. När man lärt sig namnet på alla dessa har man fri entré till parken *L* Vid dammens ena ände passera vi familjens badplats som ser så inbjudande ut. På dammens lugna vattenyta flyter både röda och vita näckrosor.
Turen går vidare bland märkliga träd och buskar som är bra namngivna med små skyltar. Ett snyggt stengärde leder oss upp till baksidan av boningshuset. Där kliver vi in i en tropisk värld med bananplantor, brödfrukter och andra tropiska frukter. I en glasmonter ser man de ovanligaste växter som kommer från jorden olika tropiska hörn.
Utanför det stora subtropiska växthuset står Johan grundaren till hela denna härligheten och sprider kunskap och inspiration till intresserade besökare. Idag är Jeppa S Trädgård störst i Sverige på försäljning av ätbara tropiska växter. Växthuset fungera lite som en fösökskammare för att kunna se vilka växter som passar för Svenskt klimat.
Kliv nu in i det stora växthusets djungel och njut av alla dessa ätbara växter som fikon, mango och papaya. Avsluta detta spännande besök med en fika i denna underbara miljö.


Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Osby
0 66417 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 195501 visningar


TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka. Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
rund.se