www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se

VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Kulla Gunnarstorp Gårdsbutik
Kulla Gunnarstorp Gårdsbutik ligger vackert inbäddad i Kulla Gunnarstorps slottspark strax norr om Helsingborg. Butiken ryms i en vacker tegelbyggnad som erbjuder närodlat svenskt sortiment - det är viltkött, blommor, grönsaker, prydnadssaker och annat smått och gott.
Vi bestämde oss för att titta in, eftersom vi gillar dessa gårdsbutiker på landet som säljer allt möjligt trevligt från när och fjärran. Den till synes lilla butiken visade sig vara överraskande stor med egen plantskola. Här erbjuds vackra arrangemang med lite udda blommor för trädgård och drivhus. Inne i butiken möttes vi av trevlig personal och spännande inredningsdetaljer. Det fanns fina porslinskrukor i olika storlekar som kan platsa på ett slott, kristallkronor, kuddar och andra fina inredningsdetaljer. Som sig bör i augusti var butiken full av närodlade grönsaker i sprudlande färger, men jag hittade även mina favoriter från Italien som jag inte kan motstå - chokladpraliner med smak av Limoncello som för mina tankar till Capri.
Vi passade på att ta en promenad i den lummiga slottsparken kantad av vackra byggnader. Här kunde vi bre ut picknickfilten och avnjuta några av gårdsbutikens goda delikatesser medan vi studerade sagoslottets torn och tinnar. Sen gick turen vidare norrut mot Kullaberg och nya upplevelser, men vi kommer säkert att besöka butiken igen, när vi har vägarna förbi nästa gång.

Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Domstensvägen 49
1 5475 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 31223 visningar