www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Smålands Kafé, Malmö, AB Småland
Smålands Kafé hittar ni på gågatan nära Triangeln. Kaféet är verkligen en mötesplats, där man kan träffas och njuta av en god lunch eller en fika med nygräddade bullar. Här hittar ni små- och mellanrätter på menyn där fokus ligger på närproducerade säsongsvaror. Drycker serveras från små hantverksproducenter, som lokalbrygd öl från Hyllie Bryggeri och hållbart producerade natur- och biodynamiska viner från Byracka Vin. På menyn kan man välja mellan cider, lager, IPA & suröl. Vinlistan erbjuder rött, vitt, orange & bubblor. Vi promenerade genom Malmö och bestämde oss för att titta in. Kaféet var fullsatt, med en en vänlig dam viftade in oss till sitt fönsterbord. Vi beställde var sin grillad macka. Rätten tilltalade flera sinnen med sin fina upplägg och goda smaker. Allting är närproducerat och listan av producenter hittar man på kaféet hemsida. I samma lokal hittar man AB Småland med en rad fina butiker - kläder, inredning, möbler, blommor! Vi märkte att det finns prislappar på stolar vi satt. Vi vinkade in en familj som letade efter plats och tittade lite på sortimenten i butikerna, men shoppingen får bli nästa gång!

Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 25-27, Malmö
0 6371 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 71111 visningar