www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTERVÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Ljusglädjen i Skåne
Ljusglädjen i Skåne hittar ni på Rosenlunds gård utanför Mörarp i en helt underbar pittoresk miljö. Här kan ni handla handgjorda kvalitetsljus eller varför inte gå en kurs i ljusstöpning.
Dagens till ära faller snön tungt och klär in idyllen i vitt puder. Ljusglädjen i Skåne lockar med ett värmande sken och vi kliver nyfiket in i lokalen. Här välkomnas vi av ägaren Elisabeth som med varsam hand leder ett glatt gäng som stöper ljus tillsammans för femte året i rad. Det är helt klart en beroendeframkallande höst- eller jultradition där kreativiteten flödar fritt i ljusskapandets harmoni.
Från taket hänger vackra hållare fyllda av handgjorda ljus i alla dess former som pockar på vår uppmärksamhet. Ståtliga trearmade högtidsljus till mer hjärtformade ljus som alla kan köpas. På bänkar ser man ljusstakar i både trä, glas och järnsmide bära upp dessa vackra ljus så tjusigt.
Till Ljusglädjen i Skåne är ni alla välkomna, kompisgäng, företag eller komma på egen hand och prova på detta Skånska hantverk. Här får ni chansen att stöpa era alldeles egna ljus under glada skratt och uppleva den glädjen när ljusen sakta växer fram efter doppen i stearingrytorna.
Ljusstöpning är något för dig som vill ta en paus i vardagen och få skapa något som både kommer skänka dig och dina vänner värme och ljus.

Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Mörarp
1 14517 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 80602 visningar