www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
BRIO lekoseum
Följ med på en fantastisk resa genom svensk leksakshistoria och se hur färg och form har använts för att stimulera barns lek och fantasi. Lekoseum - ett museum med plats för lek för alla åldrar. På Lekoseum visas framförallt de leksaker som har tillverkats lokalt hos många olika underleverantörer och i BRIO:s egna fabriker i Osby och Killeberg.
BRIO Lekoseum hittar ni i norra Skåne, närmare bestämt i Osby. Det var 1984 i samband med Brio firade 100 år som man öppnade upp dörrarna till sitt leksaksmuseum med café, lekstationer och en leksaksbutik.
Ta steget in i Lekoseum och upplev ett hav av trätågbanor breda ut sig som de små leker med under stor glädje medan papporna står vid sidan om med kliande fingrar för att få skapa något nytt av denna mångfald av möjligheter.
Längs väggarna hittar ni montrar av historiska leksaker med små skyltar när de lanserades. De gamla leksakerna väcker många minnen och roliga historier som ni kan återberätta för barnen. Ta gärna med mor- och farföräldrar dit om ni vill höra ännu flera minnen.
Labyrintspelet är en BRIO-klassiker från 1946 som ni hittar i olika versioner runt om i museet. Ingen annan enskild produkt har haft så stor betydelse för spridandet av BRIO:s namn världen över som Labyrint.
Brio var återförsäljare för Märklin tågbanor, Steiff kramdjur, Alga spel och varje mammas dröm storsäljaren Barbie. Barbie-utställning på Lekoseum visar upp en docka från varje år från lanseringsåret 1963 i Sverige tills dagen datum som kan få varje mamma att fälla en nostalgiskt tår av vördnad.
Tomteverkstaden en trappa ner bjuder på en magisk värld för alla snälla barn. Här får vi uppleva tomtenissarna jobba febrilt bland Brios gamla maskiner för att tillverka träleksaker till er alla. Miljön är stämningsfull och spännande i de små verkstäderna vilket får de små besökarna bli fromma som lamm. Genom ett fönster ser jag tomtemor läser barnens önskelistor och i nästa en parad av leksaker som vandrar genom lokalen.


Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Osby
2 20374 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 57018 visningar