Rund.se
Rund.se

 

DEVELOPED & DESIGNED
in Sweden
 
Portaler

Våra portaler är en plattform där du kan skapa en dynamisk webbplats direkt online! Du bestämmer själv vilka funktioner din portal behöver.

Redaktion av webbplatsen
Användare kan tilldelas behörighet "webbredaktör" och har rätt att skapa och redigera sidor inuti portalen. Sidorna kan vara publika, interna eller dolda (synliga endast för webbredaktionen). Alla dynamiska sidor på portalen har egen www-adress och kan integreras i andra webbplatser.

Användarprofiler
Registrerade användare kan logga in och skapa egna profiler. Användare har möjlighet att dölja sina profiler för andra förutom administratören. En person som anmäler sitt intresse får först status "kandidat", efter godkännande av administratören ändras status till "medlem". Användarregistret kan vara publikt eller internt (visas endast för inloggade medlemmar). Sida som listar användare har en sökfunktion.

Grupper
Personer med behörighet för administration av användare kan skapa olika grupper, t ex styrelse, programkommitté och andra intressegrupper. En grupper kan exponeras på portalens sida genom ett val i sidans inställningar. Man kan betrakta portalens användarregister på många olika sätt, t ex som som publik eller intern lagring av uppgifter. Det behöver inte vara användarprofiler för fysiska personer, det kan helt enkelt vara vilken information som helst.

Betalningar
Personer med behörighet för administration av användare har möjlighet att registrera årsbetalningar av medlemsavgiften och spara uppgifter för flera år.

Aktivitetskalender
Personer med behörighet för aktivitetskalender kan skapa aktiviteter genom att fylla i en enkel mall. Mallen innehåller datum, senast anmälningsdatum, kontaktuppgifter, kort beskrivning och en bild.

Infoblad
Vill man ha mer utförlig information i inbjudan har man möjlighet att skapa ett infoblad genom länka till en av portalens sidor.

Webbanmälan
Till varje ny aktivitet kan man bifoga en webbanmälningsformulär och redigera en lista av anmälningar. Deltagarlistan kan vara synlig eller dold för inloggade användare. När man väljer ett formulär för webbanmälan finns det ett antal tillval, t ex visa antal platser, visa antal anmälda. Om aktiviteten är fullbokad, kan man anmäla sig på väntelistan. Man kan skapa flera olika mallar för anmälningsformulär.

Anslagtavla
Anslagstavlan hittar man, när man loggar in. Där kan alla medlemmar skriva korta meddelanden. Personer med behörighet för administration av användare kan ta bort oönskade meddelanden.

Bildarkiv
Det finns möjlighet att lägga bilder som återanvänds i flera olika sammanhang i ett bildarkiv. Då behöver men inte ladda om dem.

Mer...
Det finns fler funktioner i våra portaler, t ex filarkiv, produktkatalog, gästbok. Man kan ha sidor på olika språk. Man har tillgång till en uppsättning färgmallar och annat tillbehör.

Nya funktioner kan skapas efter behov