Rund.se
Rund.se

 

DEVELOPED & DESIGNED
in Sweden
 
Exempel

JagTrip
Webbplatsen är skapat för att underlätta administrationen av aktiviteter för Svenska Jaguarklubben. Klubbvärden annonserar ut kommande aktiviteter, skapar en lämplig webbanmälan och från sin inloggning kan administrera anmälningar. Medlemmar med inloggning kan också se inkommande anmälningar så fort någon har anmält sig. Efter eventet kan bilderna placeras i en bildarkiv.
www.jagtrip.se


ResMer
Webbplats om privatresor i form av ett fotoalbum på webben, där man sparar minnen från olika resor och utflykter samt ger tips om intressanta besöksmål. Webbplatsen har inloggning för ägaren som kan arbeta med innehållet - skapa nya sidor i fotoalbumet med nya resor. Texterna skrivs in i formulär och bilderna laddas upp mycket enkelt. Ägaren har möjlighet att skapa inloggning för sitt resesällskap och kommunicera via en intern anslagstavla t ex när man planerar en resa tillsammans. Man sparar olika besöksmål som publika användarprofiler, på så sätt kan man använda funktionalitet som sökning och olika gruppvisningar.
www.resmer.nu
Gloria Multimedia
Hemsida för företag med godtycklig antal sidor. Sidorna kan man fylla på själv med bilder och texter. Man kan även beställa webb master tjänsten. Det finns möjlighet att skapa beställningsformulär och hantera inkommande förfrågningar. Mer avancerade funktioner kan skapas till efter behov. Det ingår en inloggning för användare, t ex kunder, samarbetspartners, leverantörer, anställda och dylikt. Användare tillhör olika grupper och man kan skicka meddelanden inom grupper.
www.gloria.se